VUORELAN VEIKOT BAG TAG CHALLENGE

Kyseessä on Vuorelan Veikkojen järjestämä kilpailu, jossa jokaisella osallistujalla on oma "järjestysnumero" eli tägi ja tarkoituksena on saada haltuunsa mahdollisimman pieni numero eli 1. Kilpailussa haastetaan pienemmän numeron omaavia pelaajia ja jos heikommin sijoittunut voittaa, niin tägit vaihdetaan pelaajien kesken.

Bag Tag Challengen osallistumismaksu (5€) maksetaan Vuorelan Veikkojen tilille FI35 4786 0010 1072 01 viitenumerolla 1106. Kisaan voi tulla mukaan pitkin kesää maksamalla maksun ja ilmoittamalla siitä janne(at)veikot.fi osoitteeseen. Toimitamme tägin esim. Viikkokisojen yhteydessä. Ensimmäiset tägit on toimitettu kaudella 2015 ja niiden numerot arvottiin siihen mennessä kisamaksun maksaneiden kesken. Uusia tägejä voi maksaa pitkin kautta 2018.

BAG TAG CHALLENGEN TILANNE DISCGOLFMETRIXISSÄ

Muista päivittää oma numerosi DiscGolfMetrixiin!

Säännöt ovat seuraavat:

YLEISTÄ

1. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Bag Tag Challengen maksun (5€) suorittaneet.

2. Kilpailun tavoitteena on kannustaa pelaajia kilpailemaan tosiaan vastaan.

3. Jotta kilpailu toimisi, niin kaikki haasteet tulee hyväksyä.

4. Kaikilla pelaajilla tulee olla "tägi" koko ajan mukana, sen pitää olla selkeästi näkyvillä, eikä sitä saa piilottaa.

5. Haasteisiin valitun ajan ja ratavalinnan tulee olla kohtuullisia.

HAASTEET

1. Kilpailulla ei ole aikarajaa, joten se jatkukoon niin pitkään kuin kiinnostusta riittää.

2. Suuremman järjestysluvun omaavat haastavat pienempiä. Haasteita voi tehdä puhelimitse, tietokoneella tai henkilökohtaisesti.

3. Haastettavan pelaajan tulee antaa haastajalle kaksi mahdollisuutta tavata seuraavan kahden viikon aikana tai hänen tulee luovuttaa täginsä. Jos itse haastaja ei pysty tuona ajanjaksona saapumaan paikalle, niin haaste mitätöidään. Jos pelaaja ei saavu sovittuna aikana paikalle, niin siitä seuraa automaattinen häviö (20 min pelivara).

4. Haastaja valitsee radan ja pelimuodon. Pelimuotoina ovat "stroke play" (heitot yhteensä) tai "match play" (lasketaan voitetut väylät). Ei parikisoja. PDGA säännöt ovat käytössä. Jos haastaja voittaa, niin tägit vaihdetaan.

5. Jos tulee tasapeli, niin pienemmän tägin omaava pelaaja voittaa. Ennen kierroksen alkua pelaajat voivat halutessaan sopia "sudden death" -sääntöjen käyttöön otosta tasatilanteessa (vain jos kaikki suostuvat).

6. Pelaajan ei tarvitse osallistua tägikisaan, jos hän pelaa uuden kierroksen saman tai samojen pelaajien kanssa. Haastaja ei voi tehdä uutta haastetta heti häviönsä jälkeen, paitsi jos kaikki osapuolet hyväksyvät uuden haasteen. Haaste tulee hyväksyä suullisesti jokaisen kierroksen alussa.

7. Kesken jäänyt kierros: jos pelaaja ei pelaa "Bag Tag Challenge" -kierrosta loppuun, niin hänen tulee vaihtaa täginsä sen pelaajan kanssa (samassa ryhmässä), jolla on suurin tägi-numero. Jos kaikki pelaajat jättävät kierroksen kesken, niin tägejä ei vaihdeta.

8. Viisi pelaajaa tai alle voivat pelata yhdessä ryhmässä, jolloin tägit vaihdetaan tulosten perusteella kierroksen lopussa. Jos pelaajia on yli viisi, niin silloin pelaajat tulee jakaa vähintään kolmen hengen ryhmiin ja pelata peliä kuin kyseessä olisi kilpailu (kierrosten lukumäärä tulee sopia ennen aloittamista).

9. Kilpailut: Kaikki kisoihin/kilpailuihin osallistujien (esim. viikkokisat) tulee olla mukana "Bag Tag Challengessa" (ne joilla on tägi).

10. Kilpailuissa tägit vaihdetaan ryhmien sisällä jokaisen kierroksen jälkeen. Mahdolliset "Sudden Death", "Final Nine" tai "Playoff" -tyyppiset lisäkierrokset/väylät eivät enää vaikuta tägien vaihtoon. Eli tasapelin tullessa tägejä ei vaihdeta.

TAGIEN JAKO

Tägejä voi lunastaa pitkin kautta 2018. Uudet pelaajat saavat aina suurimman siihen mennessä jaossa olevan numeron.