Veikot voitti Op Nordic Trophyn

Veikot aloitti rullakiekko kautensa viime viikonloppuna Somerolla pelatussa Nordic trophy turnauksessa. Turnauksessa oli kolme joukkuetta Ruotsista ja Suomea edustivat Veikkojen lisäksi Pepe roller ja Cska Mordor.  Vaikka Veikot joutui turnaukseen ilman yhtäkään harjoituskertaa ei se näkynyt hirveästi otteissa. Veikot voitti turnauksessa kaikki ottelunsa. Turnauksesta Veikoille tuli myös jobinpostia, kun Jani Lyytisen kausi päättyi ikävään jalkavammaan. Lyytinen leikattiin Kuopiossa pariin kertaan viikonlopun ja alkuviikon aikana. Myös Otto Saarela ja Kalle-Veikko Koivisto saivat tälliä turnauksen tiimellyksessä, mutta onneksi näissä tapauksissa pelkät tikit riittivät.

Veikkojen valmentaja Matti Hämäläinen oli tyytyväinen turnauksen antiin: "Jouduttiin lähtemään turnaukseen kylmiltään ilman treenejä, mutta jätkät suoritui turnauksesta erinomaisesti. Peli oli yllättävän valmista ilman treenaamistakin. Joka jätkä sitoutui pelaamaan joukkueelle. Turnauksen voitto lämmittää mieltä kovasti. Harmittaa tietenkin joukkueen kokemat loukkaantumiset. Erityisesti Lyytisen menetys on joukkueelle kova takaisku, mutta ei näille oikein voi mitään. Urheilu on välillä tämmöistä näiden loukkaantumisten osalta. Uskon kuitenkin, että Lyytinen palaa vielä kentille entistä vahvempana. Iso kiitos Pepelle turnauksen järjestämisestä."

Turnauksen tulokset ja tilastoja nähtävillä täältä: http://www.leijonat.fi/sarjat/rullakiekon-sm-liiga/item/26382-2018-inline-nordic-thorpy-28-29-04-2018.html

Liitteet

Aiemmat julkaisut