Veikoille jälleen hopeaa

Veikot joutui tyytymään toista kertaa peräkkäin hopeisiin mitaleihin kun KooVee Rollers oli parempi finaalipeleissä otteluvoitoin 2-1.

Kausi alkoi Veikoilla hienosti Nordic Trophy-turnauksen voitolla, mutta joukkue sai myös huonoja uutisia kun Jani Lyytinen ja Matias Kiiskinen loukkaantuivat heti kauden alussa, eivätkä pystyneet enää pelaamaan. Veikot pelasikin monta runkosarjan ottelua vajaalla kokoonpanolla ja tuloksena oli joukkueen huonoin runkosarjasijoitus kymmeneen vuoteen. Loppukaudesta peli alkoi kuitenkin rullaamaan ja pudotuspelipaikka varmistui toiseksi viimeisellä kierroksella.

Playoffit alkoivat puolivälieräottelulla Tap Teamia vastaan, missä Veikot osoitti venymiskykyään. Peli tasoitettiin ensin ilman maalivahtia, kunnes Marko Virtalal ampui Veikot välieriin. Välierissä vastaan tuli PePe Roller ja taas Veikot nousi ilman maalivahtia tasoihin kolme sekuntia ennen päätössummeria ja vei voiton ensimmäisestä ottelusta jatkoajalla, Tuomas Kiiskisen toimiessa ratkaisijana tällä kertaa. Toisessa välierässä Veikot oli kotikentällään selvästi parempi ja marssi finaaleihin.

Finaalit alkoivat voitolla, mutta Tampereella hävittiin tuttuun tyyliin toinen finaali. Kolmannessa ja ratkaisevassa finaalissa Veikot päästi vstustajan jo 5-0 johtoon, eikä kovasta kiristä ja painostuksesta huolimatta pystynyt enää nousemaan voittoon. Ensi kaudella ei ole muuta tavoitetta kuin kirkastaa kaksi peräkk'istä hopeamitalia kultaiseksi.

Liitteet

Aiemmat julkaisut