Valmentajan kynästä

Kesä on tulossa ja se tarkoittaa taas uutta hienoa rullakiekkokautta. Kyseinen kausi on Veikkojen 12-kausi SM-liigassa. Viime kausi päättyi katkeraan finaalitappioon Pahalampea vastaan. Viime kaudella playoff-pelit pelattiin final four turnauksessa Tampereella. Tapahtuma oli tosi hienosti järjestetty ja yleisöäkin oli paikalla todella hyvin. Toivottavasti kuitenkin tänä kesänä palataan taas vanhaan sarjajärjestelmään ja Lapinlahdella päästään näkemään näitä kesän kuumimpia pelejä. 

Aloitamme kautemme Somerolla nordic trophy turnauksessa huhtikuun lopussa. Se tulee olemaan todella hyvä tasonmittaus alkukauteen, kun saamme Ruotsin kovimmat joukkueet Suomen kärjen lisäksi mittaamaan tasoaan Somerolle. Viime vuoden turnaus oli tosi hieno kokemus, vaikka ei ihan päätyyn asti päästykään.

Joukkueen kasaus on vielä vaiheessa tätä juttua kirjoittaessa, meneillään olevien jääkiekkokausien johdosta. Sen voin joka tapauksessa luvata katsojille, että taitoa kentällä nähdään tänäkin kesänä. Joukkueen runko tulee jatkamaan tänäkin kesänä aika samana. Katsotaan sitten myöhemmin minkälaisia täsmähankintoja joukkueeseen saadaan. Hyvä osoitus joukkueemme laadusta oli se, että seitsemän pelaajaa sai viime kauden jälkeen kutsun MM-kisoihin. Pyrimme jatkossakin jalostamaan uusia pelaajia maajoukkueen käyttöön. 


Ainoa tavoite kesälle 2018 on palauttaa Ranen malja takaisin Savoon. Tavoite vaatii kovaa työtä kentällä ja myös sen ulkopuolella, mutta olemme valmiina haasteeseen.

Haluan kiittää kaikkia tukijoitamme. Ilman teitä emme pärjäisi. Haluan kiittää myös kaikkia vapaaehtoisia jotka mahdollistavat kotipelien järjestämisen. 

Hallilla nähdään! 

Terveisin, Matti Hämäläinen, Valmentaja

Liitteet

Aiemmat julkaisut