Valmentaja Hämäläisen taikatussista

Avataanpa nämä meidän uudet blogit pienellä pohdinnalla menneestä ja
tulevasta rullakiekko kaudesta. Kaikki muistaa vielä viime kesän hienon päätöksen, joka päättyi Ranen maljan nosteluun ja koviin juhliin. Viime kausi oli kaikin puolin loistava, jossa olimme kauden alusta sen loppuun todella hyviä. Oikeastaan Koovee oli ainoa joukkue joka meidät pystyi haastamaan. Finaalit olivat jälleen hieno kokemus. Sitä adrenaliinin määrää mikä kropassa virtasi ei koe ihan joka päivä. Hienoja päiviä. Tällä hetkellä keskittyminen on tietenkin käännetty jo tulevaan kauteen ja sen rakentamiseen. On taas aika lähteä hakemaan uusia kokemuksia ja muistoja mitä on sitten vanhana kiikkutuolissa mukava muistella.

Rullakiekon Sm-liiga alkaa reilun viikon päästä ja tällä hetkellä eletään hektisiä aikoja, kun hoidellaan kaikkia valmisteluita tulevaa kesää varten. Joukkueen kasaus, neuvottelut sponsoreiden kanssa ja kaikki muut valmistavat jutut alkavaa kautta varten täyttää kalenterin. Omat työtkin pitäisi yrittää jotenkin hoitaa! Mutta tästä hommasta nauttii niin paljon ettei pienet univelat ja muut haittaa ollenkaan. Huilataan sitten eläkkeellä! Sarja on jälleen mielenkiintoinen. Osa viime kauden joukkueista lähti pois liigasta ja jäljellä jäi 7 joukkuetta. Me aloitetaan kausi änäristä tutulla vieraskiertueella, kun olemme kolme ensimmäistä viikonloppua reissussa. Päästäänpähän joukkueen kanssa tienpäälle viettämään laatuaikaa. Muiden joukkueiden kokoonpanoista ei ole vielä itsellä sen enempää tietoa, mutta eiköhän siellä taas joka joukkueella ole kovia ukkoja rosterissa. Muutaman joukkueen poisjäänti saattaa vahvistaa joitakin joukkueita, kun pelaajia siirtyy toisiin joukkueisiin. Mielenkiintoisia aikoja eletään.

Meidän oma joukkue jatkaa aika samalla kokoonpanolla kuin edellisilläkin kausilla eli sen puolesta ollaan hyvissä kantimissa. Muutama uusi pelaajakin ollaan jo saatu haalittua joukkueeseen. Jo viime kauden lopussa joukkueeseen liittynyt Petri Tiainen tulee tekemään virallisen debyytin Veikko-paidassa ensi viikonloppuna Somerolla. Maalivahti osastoa vahvistettiin mm. Samu Airasvaaralla Eetu Seppäsen jäätyä pois joukkueesta. Yksi ehdottomasti mielenkiintoisimmista palaajista on Saipassa tällä hetkellä pelaava oma poika Jaakko Rissanen. Rullakiekon maajoukkueessakin esiintyneeltä hyökkääjältä voimme odottaa paljon tulevalla kaudella. Mutta se näistä yksittäisistä nimistä sillä meillähän on toinen toistaan kovempia jätkiä joukkueessa! Vaikka emme pääse taas harjoittelemaan ennen sarjan alkua uskon, että miehet ovat iskussa kiekon tippuessa alustaan viikon päästä. Saa nähdä onko pelaajat yhtä kovassa kunnossa kuin valmentaja, sillä itsehän aloitin kovan treenaamisen tulevaan kauteen jo viime elokuussa! =) 

Ei kun tuulta purjeisiin ja nokka kohti alkavaa kautta!

Terveisin: Valmentaja Hämäläinen


Liitteet

Aiemmat julkaisut