Veikkojen miesten salibandyjoukkue aloittaa kautensa

Veikkojen miesten salibandyjoukkue on taas kesän lataillut akkuja ja syksyn saavuttua vihreät kuninkaat ovat keränneet joukkonsa. Viime kevät päättyi odotuksiin nähden hyvään keskikastin sijoitukseen ja mikä tärkeintä Siilinjärven herruus pidettiin pistein 3-1.

Uuteen kauteen lähdetään tavoitteena saavuttaa vähintään edellisvuoden tulos ja kaikki siitä ylöspäin on plussaa.

Kokoonpano on kokenut pieniä muutoksia, koska ovet ovat käyneet hillitysti molempiin suuntiin. Isoimpana kalana haaviin tarttui vanha Veikko Jesse Mäkelä, joka kävi dominoimassa hetken 4. divarissa ja tälle kaudelle pukee jälleen vihreätä päälle. Jesse on erittäin tervetullut vahvistus Veikkojen sentteriosastolle. Puolustukseen saatiin myös paluumuuttaja Aapo Lappalainen ,joka tekee muutaman vuoden tauon jälkeen paluun puolustukseen ja tuo toivottavasti vähän lisää virtaa ikääntyneeseen pakistoon. Maalivahtiosastolle saatiin myös vahvistusta kun vanha tuttu Hannu Leskinen sekä uutena tuttavuutena Antti Tunkkari pukevat Veikkopaidan ylle.  Antti tulee haastamaan kovan maalivahtikaksikkomme Marko Savolainen-Hannu Leskinen. Muutaman pelurin kanssa on vielä neuvottelut hieman kesken, joten joukkuetta täydennetään tarvittaessa syksyn aikana.

Kauden vastustajia ei olla vielä paljon ehditty analysoimaan, mutta huhujen mukaan paikallisvastustaja Rökäletappio on taas treenannut kesän kovaa ja on ylivoimaisesti suurin ennakkosuosikki sarjassa. Veikot lähtevät lyömään kapuloita rattaisiin edellisvuoden tapaan.

Luvassa on tuttuun tapaan vauhdikasta ja värikästä sählyä. Veikkojen kausi starttaa 23.9. Ahmon Areenalla, jolloin vastassa on Iiski klo 17.00 ja illan helmenä paikallisottelu klo 19.00 Rökäletappio-Veikot. Tervetuloa kannustamaan!

Kokoonpano: http://veikot.fi/teams/team/salibandy_miehet/

Otteluohjelma ja tilastot: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/-/2324


Paluumuuttaja Jesse Mäkelä

Liitteet

Aiemmat julkaisut